banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BBP Çayırova’da coşkulu kongre

Büyük Birlik Partisi Çayırova kongresini büyük coşku ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. 

07 Mart 2022 06:50
BBP Çayırova’da coşkulu kongre

Büyük Birlik Partisi eksik olduğu ilçe teşkilatlarını hızlı bir şekilde kongrelerle tamamlıyor. İlimizde iyi bir ivme yakalayan BBP, üç haftada üç ilçede gerçekleştirdikleri kongrelerle adlarından sıkça söz ettiriyor. Çayırova da genç, dinamik ve vizyonel başkan Necmettin Şah Ayyıldız kongre süreci öncesi iyi bir çalışma yürüttü ve kongrede lebaleb dolu salonda gösterişli bir kongre ile adeta çalışmalarının meyvesini topladı.
 
Çayırova ilçesinde gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Necmettin Şah Ayyıldız ilçe başkanı seçildi. Kongreye yoğun bir katılım gerçekleştiren partililer, il yönetimi, ilçe başkanlarıyla birlikte siyasi partilerin temsilcileri ve STK başkanları hazır bulundu.
 
Kongreden önce ilçe binasını dualarla açan partililer kongrenin gerçekleştirildiği salona kadar yürüdü. Kongrede İl kordinatörü Metehan Küpçü İl başkanı Remzi Kaya'nın yokluğunda ev sahipliği yaptı. Metehan Küpçü'nün konuşması sık sık sloganlar ve alkışlarla kesildi.
 
Metehan Küpçü selamlama konuşmasının ardından ülke gündemi olan Rusya Ukrayna savaşına değinerek kimse bizi başka ülkelerle kıyaslamaya kalkmasın söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz dedi. İl Alperen Ocakları başkanı Av. Kaan Şengil de konuşması sırasında yoğun tezahüratlarla karşılandı. Konuşmacıların akabinde seçime geçildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.