BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Bulut'tan sağduyu açıklaması 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, ülkemizin yağ stokunun azaldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Piyasadaki arz, talep dengesini bozacak her türlü spekülasyonlara itibar edilmemelidir" çağrısında bulundu.  

06 Mart 2022 02:48
Başkan Bulut'tan sağduyu açıklaması 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, piyasada ve vatandaşlar arasında paniğe neden olan 'ülkemizin yağ stokları bitiyor' yönündeki söylemlerle ilgili sağduyu açıklaması yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da açıkladığı üzere iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Bulut, "Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle yaptığımız görüşmelerle de teyit ettiğimiz üzere iddialar gerçek dışıdır. Vatandaşlarımızdan piyasadaki arz- talep dengesini bozacak her türlü spekülasyona itibar etmemelerini talep ediyoruz. 

Bu tür söylemlerin akabinde oluşan panik maalesef yine vatandaşlarımızın ekonomisine darbe vurmaktadır. Vatandaşlarımızı sağduyulu davranmaya davet ediyor, sadece devletimizin resmi kanalları vasıtasıyla yapılan açıklamalara itibar edilmesini talep ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.