BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakan Nebati, MÜSİAD istişare toplantısı’na katıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yer aldığı MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleşti 

23 Şubat 2022 11:03
Bakan Nebati, MÜSİAD istişare toplantısı’na katıldı

Türkiye'nin en önemli ekonomik ve ticari kuruluşları arasında yer alan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi’nde Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı düzenlendi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de yer aldığı Yüksek İstişare Heyeti üyeleri, devam eden projeleri, çalışmaları ve ekonomideki güncel gelişmeleri detaylı olarak değerlendirdiler. Toplantıya katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de, sosyal medya hesaplarından yaptığı değerlendirmede, "Bugün MÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı’na katılım sağlayarak, güncel ekonomik konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İş dünyası ile görüşmelerimize devam ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.