BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çayırova Deva’dan saldırı tepkisi

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, il binasına yönelik saldırıyı kınadı. 

14 Şubat 2022 17:02
Çayırova Deva’dan saldırı tepkisi

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Demokrasi ve Atılım Partimizin İl Başkanlığında dün akşam saatlerinde maalesef çok üzücü bir olay yaşanmıştır. Saat 16.00 sularında kimlik bilgileri belirsiz bir şahıs önce il binamızın önündeki direklere asılı ve üzerinde ‘elektrik, doğalgaz, akaryakıt zamlarını geri al’ yazılı pankartımızın iplerini kesmiş, daha sonra arka tarafta üzerinde partimizin isim ve logoları bulunan pankartımızı yakmıştır. 

İl binamızda görevli personelimize tehditler savurmuş, tüm uyarılara rağmen ısrarla parti binasının çevresinden ayrılmamıştır. İl Başkanlık binamız pankartları yakma eylemi gibi çok tehlikeli bir olayla ve yanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır.  Partimizin Hukuk birimi olayların hemen akabinde Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçemizi sunmuştur. 

Olayın aydınlanması ve kamuoyunu bilgilendirme adına da sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Güpegündüz ve merkezi bir konumdaki il binamızda söz konusu olayı gerçekleştiren şahsın cüreti hayretle karşılanmaktadır. 

Söz konusu şahıs bu cüreti muhalefet partilerine karşı girişilen hukuka aykırı eylemlerin cezasızlığından almaktadır. Eylemi gerçekleştiren kişi  ‘muhalefet partisine karşı yapacağım eylemler neticesinde zaten bana bir ceza verilmez’ düşüncesiyle hareket etmektedir. Bu düşünceyi bu şahısların akıllarına aşılayan ise bizzat bu cezasızlığa sebebiyet veren hukuk tanımaz iktidarın kendisidir. 

Ancak bu tür eylemler bizi asla korkutamaz, Asla yıldıramaz ve yolumuzdan alıkoyamaz. Bizler vatandaşların kutuplaştırılmadığı, ayrıştırılmadığı, herkesin birbirine saygıyla ve hoşgörüyle baktığı bir Türkiye için, çalışmalarımıza daha da azimle sürdüreceğiz. Bizler ayırmanın, kayırmanın, sana görenin, bana görenin olmadığı, kötü niyetli ve hukuka aykırı her eylemin; öznesi veya nesnesi kim olursa olsun gereken cezayı alacağı bir Türkiye için çalışıyoruz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen insan onuruna yakışır, yaşamaktan keyif aldığımız bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. 

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da dediği gibi ‘biz kendimizden çok emininiz, her şeyi göze aldık, kimse yolumuzdan bizi çeviremez.’ Bu vesileyle başta Kocaeli İl başkanlığımız ve İzmit İlçe Başkanlığımız olmak üzere tüm teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bir daha bu tarz eylemlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz… Kamuoyuna Saygılarımızla 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.