BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sosyal Politikalar Toplantısı, Derince’de yapıldı

AK Parti Kocaeli Sosyal Politikalar Birim Başkanları Toplantısı Milletvekili Zeybek ve Başkan Aygün’ün katılımlarıyla Derince’de yapıldı 

11 Şubat 2022 09:46
Sosyal Politikalar Toplantısı, Derince’de yapıldı

Teşkilat toplantılarının yoğun bir şekilde devam ettiği AK Parti’de bu kez ilçelerin sosyal politikalar birim başkanları aylık değerlendirmelerini gerçekleştirdi. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen program AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Berna Yenice Esen ve Recep Demir, İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Gülyaşar Uçar, Derince Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül, Derince İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve ilçelerin sosyal politikalar birim başkanlarının katılımıyla yapıldı. İlçeler bazında yapılan çalışmalar ve sosyal sorumluluk projelerinin istişare edildiği toplantıda konuşan Başkan Aygün, “Toplantımızın teşkilatımıza ve AK davamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.