BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

 İYİ Partililer İzmit’i karış karış geziyor

İYİ Parti İzmit ilçe teşkilatı sahadan ayrılmıyor. 

06 Şubat 2022 21:27
 İYİ Partililer İzmit’i karış karış geziyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Tuğba Kahyaoğlu, Yavuz Dursun, Erol Derin, Ali Osman Aydın, Nebiye Demirtaş, Umutcan Turgun, İlçe Yöneticisi Ayhan Ortaç, Kadın Politikaları Başkanvekili Ünzile Yılman, Körfez Mahalle Temsilcisi Nedret Yılmaz, Süverler Mahalle Temsilcisi Sefa Türk ile birlikte mahalle köy ziyaretlerine Şahinler ve Kulmahmut köyleri ile devam ettiler.

Köy ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İlçe Teşkilatımız ile saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Perşembe günü yaptığımız ziyaretlerde Yenimahalle ve Kuruçeşme esnaflarımızı gezdik. Bugün ki ziyaretlerimizi Şahinler, Kulmahmut köylerimize yaptık. Vatandaşlarımız partili partisiz bizleri çok içten karşılıyor. Köylerle alakalı sıkıntıları dinledik. Partimizin tarım politikası ile ilgili çalışmalarından bahsettik. Köylülerimiz gübre fiyatlarındaki artıştan şikayetçi. Gelen elektrik faturalarındaki artışı özellikle dile getiren köylülerimiz acil çözüm beklediklerini aktardılar. İktidarın beceriksiz politikaları ile zor günler geçiren vatandaşımızın yanında olacağız, iktidar duymak istemese de biz her fırsatta dile getireceğiz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.