BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Elektrik faturaları kepenk kapattırıyor

Elektrik fiyatlarına yapılan zamlar; vatandaşların zor durumda kalmasına neden oluyor. Elektrik faturaları nedeniyle birçok esnaf, mağdur duruma düştü.  

31 Ocak 2022 18:43
Elektrik faturaları kepenk kapattırıyor

El ve cep yakan faturalardan dolayı esnaflar başta olmak üzere vatandaşların zor durumda kaldığını belirten Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, “ Esnaflarımız buzdolabının fişini çekiyor; tabelasının elektriğini kesiyor. Birçok esnaf kepenk kapatmak zorunda kalıyor.  Bakkal, kasap, terzi gibi işlerle meşgul olan esnafımız, elektrik faturalarından dolayı iş yapamaz durumdadır. Elektrik ve doğalgaz faturaları nedeniyle esnaflarımız iş yapamaz durumdadır.  Eskiden ana caddelerde ışıl ışıl yanan tabelalar; yapılan zamlar nedeniyle sönmüş durumdadır.” dedi. İşlettiği elbise mağazasına yüksek miktarda fatura geldiğini gören kadın işletmecisi, gelen fatura karşısında şok oldu. Daha önce ödediği miktarın üç katı faturayla karşılaşan kadın işletmecisi, ‘ Yok böyle bir şey’ dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.