BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Babacan'dan medya genelgesine sert tepki!

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara sert tepki gösterdi. 

29 Ocak 2022 23:02
Babacan'dan medya genelgesine sert tepki!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan TV programları hakkındaki genelgeyle ilgili olarak, "Ağlayarak günlüğüne yazacağı şeyler için Resmi Gazete'yi kullanıyor" yorumu yaptı. 

T24'ün aktardığına göre, Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan TV programları hakkındaki genelgede, "toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarının toplum üzerindeki yıkıcı etkilerini bertaraf edecek adımlar ivedilikle atılacağı" belirtildi.

Söz konusu genelge, "sansür hamlesi" olarak yorumlanırken, bir tepki de DEVA Partisi Partisi lideri Babacan'dan geldi.

Babacan, Twitter'dan, "Atamaları geçtim, bir de ağlayarak günlüğüne yazacağı şeyler için Resmî Gazeteyi kullanıyor. Hukuki karşılığı olmasa da Cumhurbaşkanlığı makamına yakışmasa da…" yorumunu yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.