BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yolsuzluk yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin," Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım güzel bir şekilde ağzının payını verdi" ifadelerini kullandı. 

29 Ocak 2022 19:06
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yolsuzluk yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

* Bir afetin bir felaketin ardından sizlere verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

* Bir yıl içerisinde alt yapısıyla üst yapısıyla yapacağız dedik ve bitirdik. Bu teslim töreninde sizlerle bir aradayız.

* Burada yerini alacak Dereli’nin sakinlerine huzurlu bir gelecek diliyorum. Rabbim bizleri benzer felaketlerden muhafaza eylesin. Burada güzel bir çalışma yapıldı.

*Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat, icraat. AK Parti iktidarı budur.

KILIÇDAROĞLU’NA YANIT

* Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat, icraat. AK Parti iktidarı budur.

*Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma

*Bakanım güzel bir şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22’de ben televizyona çıkacağım, o da 22’de kendisine göre Youtube’u var, cumhurbaşkanını susturacak.

DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

*Ana muhalefet doğalgazın bir haftalık ömrü var diyor. Elhamdülillah bizim öyle bir sıkıntımız yok. Doğalgazımız var, Tuz Gölü’nün altında stoklarımız var, biz bütün tedbirlerimizi alıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanlar, Bay Kemal ve yoldaşları için çalmaya çoktan başladı İlginizi Çekebilir

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.