BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Soyluçiçek: Tek sorumlusu İçişleri Bakanlığı!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vererek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne açılan soruşturmayla ilgili değerlendirmede bulundu. 

28 Aralık 2021 21:01
Başkan Soyluçiçek: Tek sorumlusu İçişleri Bakanlığı!

"BUNLAR SADECE KARALAMA İDDİASI"

Başkan Cihan Soyluçiçek, İçişleri Bakanlığı tarafından İBB'ye açılan "terör örgütü mensubu çalıştırma" soruşturmasıyla ilgili eleştirel açıklamada bulundu. Başkan Cihan Soyluçiçek bunların sadece birer iddia olduğuna vurgu yaparak;" Güzel işler çıkartan, adını sadece yaptığı projelerle duyuran bir belediye başkanına bu tür karalama iddiaları yapılması çok korkunç. Bunun zaten söyleme şekli de çok korkunç. Bizzat Ekrem İmamoğlu'na sorulmadan, sorgulamadan halka açıklanan bir soruşturma kararı bu zamana kadar olmadı, zaten olamaz. Fakat ne sebeptendir bilinmez böyle bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia İmamoğlu'nu karalamaz. O her işe aldığını derin bir şekilde sorgulayamaz. Siciline bakar, sabıkasına bakar temizse tamam der. Asıl bunları ortaya salan, iş bulmalarına sebep olan kurum İçişleri Bakanlığı'dır." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.