banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti’nde

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yer aldığı MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı’nda 2021 yılı değerlendirmesi ve 2022 hedefleri kapsamlı şekilde ele alındı. 

20 Aralık 2021 21:14
Başkan Aygün, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti’nde

GENEL MERKEZDE TOPLANTI

Türkiye'nin en önemli ekonomik ve ticari kuruluşları arasında yer alan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi’nde Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı düzenlendi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda aralarında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de yer aldığı Yüksek İstişare Heyeti üyeleri 2021 yılı değerlendirmesi ve 2022 hedefleri ile ilgili görüşlerini dile getirdi. 

YÜKSEK İSTİŞARE HEYETİ 

Toplantıyla ilgili sosyal medya hesaplarında bir açıklama yayımlayan Başkan Aygün, ‘27 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum MÜSİAD'ın Yüksek İstişare Heyeti'ne seçilmem vesilesiyle MÜSİAD ailesine ve Genel Başkanımız Sn. Mahmut Asmalı'ya teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Genel Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.