BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mustafa Zeytin DYP Kocaeli İl Başkanı oldu

Kartepeli iş insanı Mustafa Zeytin, DYP Kocaeli İl Başkanı oldu. 

10 Aralık 2021 15:55
Mustafa Zeytin DYP Kocaeli İl Başkanı oldu

Doğru Yol Partisi (DYP) Kocaeli İl Başkanlığı’na atama yapıldı. Artvin merkezli İçkale Yapı ve İçkale Otomotiv isimli şirketlerin Genel Müdürü Mustafa Zeytin DYP Kocaeli İl Başkanı oldu. Kartepe sınırları içerisinde yer alan Uzunçiftlik’te ikamet eden Zeytin, teşkilatlanma çalışmaları içinde kolları sıvadı. 

Aynı zamanda Kocaelili olan DYP MKYK Üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı’nın referansıyla DYP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Zeytin şöyle konuştu: ‘Merhum Necmettin Erbakan döneminde Refah Partisi’ne üyeydim. Daha sonra AKP’ye de üye oldum. Fakat ülkemin kötü gidişatından sonra istifa ettim. 

Millet zor durumda bende böyle bir dönemde aktif siyasetin içinde yer alarak onların sesi ve kulağı olmayı tercih ettim. Teşkilatlanma çalışmalarımızdan sonra vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinlemek için sahaya ineceğiz.

İŞTE YENİ İL YÖNETİMİ: 

Mustafa Zeytin (Başkan) 

Mürvet Mayda 
İsmet Kara
Yüsra Demirer
Mubin Bayraklı
Şenol Korkmaz
Serkan Kaba Osmanoğlu
Mehmet Öztabak
Tunahan Zeytin
Yasin Aslan
Raşit Güven
Tarık Navdar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.