BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Evidea’dan Kocaeli’ne üçüncü mağaza

Perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam eden Evidea, 2021 hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Kocaeli’nde üçüncü mağazasını Gebze Center AVM’de açmaya hazırlanan Evidea, Türkiye genelinde 28 mağazaya ulaşıyor.  

03 Aralık 2021 18:49
Evidea’dan Kocaeli’ne üçüncü mağaza

Ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana hizmet veren ve güçlü e-ticaret kimliğiyle de dikkat çeken Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli’nde ilk mağazasını Symbol AVM’de, ikinci mağazasını ise 41 Burda AVM’de açan Evidea, üçüncü mağazasını 9 Aralık tarihinde Gebze Center AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ediyor. 1.500 m2 büyüklüğündeki mağaza konseptiyle ferah bir alışveriş deneyimi sunan Evidea, 9 Aralık Perşembe günü Gebze Center AVM’nin -1. katında alışveriş severleri bekliyor. 

Evidea, 9-19 Aralık tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyasıyla elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.