BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTK Kandıra’da yeni başkan Ali Karagöz

Bağımsız Türkiye Partisi Kandıra ilçe kongresi dün yapıldı. Kongrede Ali Karagöz başkan seçildi.  

04 Ekim 2021 22:33
BTK Kandıra’da yeni başkan Ali Karagöz

Eski başkan Ahmet Sarıbaş uzun yıllar ilçe başkanlığı yaptım, sağlık sorunlarım olduğundan dolayı aday olmadım yeni başkana başarılar diliyorum dedi. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can, BTP, seçime girme hakkı olan 10 partiden birisidir. Tüm illerde teşkilatlarını tamamlamış, ülkenin her karışına mesajını sahada da ulaştıran bir partidir.  BTP'nin Ebedi Genel Başkanı Prof. Dr.Haydar Baş gibi, genç Genel Başkanı Hüseyin Baş da aynen Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi "bağımsızlık benim karakterimdir" duruşuna sahiptir.

BTP, bu sebeple her zaman "Tam bağımsız bir Türkiye"den yanadır. Tam bağımsızlığın mutlaka bir ekonomi temeli olması gerekmektedir. Ekonomik bağımsızlık olmadan asla tam bağımsız olunamaz. Bu sebeple, BTP, Türkiye'ye ekonomik özgürlüğü kazandıracak olan Prof. Dr. Haydar Baş'a ait Milli Ekonomi Modeli'ni ekonomi politikası olarak parti programının merkezine almıştır.

BTP'nin Ebedi Genel Başkanı, dünya çapında ekonomik tek çözüm modelinin sahibidir. BTP, Türkiye'nin, Anayasası'nda da vurgulandığı gibi "sosyal bir hukuk" devleti olduğunun bilincindedir. Bu sebeple Milli Ekonomi Modeli'nin pratik uygulaması olan Prof. Dr. Baş'ın Sosyal Devlet-Milli Devlet tezini hayata geçirecektir.
Sosyal Devlet Milli Devlet; millete hizmet için güçlü devlet, baba devlet anlayışıdır; devlet-millet, asker-sivil birlikteliğinin teminatıdır.

BTP'nin temel ilkesi, Prof. Dr. Baş'ın ifadesiyle, "Biz mandacı değil, ulusalcıyız; şövenist değil, milliyetçiyiz; dini siyasete alet eden radikal ya da ılımlı dinci değil, dindarız." BTP, milletin birliğinden ve beraberliğinden yanadır.
Bu sebeple, "Türk-Kürt kardeştir, bizler aynı dedenin torunlayız, bir kolumuzu kesseniz Türk kanı, diğer kolumuzu kesseniz Kürt kanı akar" duruşuna sahiptir.

Hacı Bektaş-ı Veli'nin Ehl-i Beyt nefesiyle temellerini attığı "Türk milleti" temelinin, Mustafa Kemal Atatürk tarafından Lozan'da tüm dünyaya kabul ettirildiğini ifade eder; "Bu topraklarda yaşayan ve Müslüman olan her vatandaşımız etnik kökeni ne olursa olsun Türk milletinin asli unsurudur" der.

BTP, "Alevi-Sünni kardeştir, hepimiz Müslümanız" duruşuna sahiptir.Çözümün tek adresi BTP ile, Genel Başkanı Hüseyin Baş ile Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu devrim niteliğindeki çözümlerle nice mutlu yıllara, nice kutlu kaderlere… diyerek yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.