BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Milletin parası yok, Erdoğan market reklamı yapıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın baş danışmanı Mehmet Aras partisinin Göynük ilçe kongresinde konuştu. Konuşmasında iktidara yüklendi. 

04 Ekim 2021 03:39
Milletin parası yok, Erdoğan market reklamı yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün bir zincir marketten çıktıktan sonra yaptığı açıklamaları eleştiren, Erdoğan’ın eski yol arkadaşı Aras, iktidara verdi veriştirdi.

Sarayın halkın halinden haberi olmadığını söyleyen Aras, vatandaşın cebine düşen ateş yıllardır artarak devam ediyor. İntiharlar, cinnet haberleri aldı başını yürüyor. Hükümet kış başlamadan doğalgaza, elektriğe zam üstüne zam yapıyor. Vatandaş önceden sürünüyordu, şimdi sürünecek mecali de kalmadı. 

MİLLET ALIŞVERİŞİ NEREDEN YAPACAĞINI BİLİYOR, SEN PARADAN HABER VER.

Hükümet kendi başarısızlığının faturasını marketlere yüklemeye çalışıyor. Tam hükümet bir şeylerin farkına vardı derken, birde baktık ki Erdoğan market reklamı yapmaya başladı.

Erdoğan’a hitaben bu millet nereden alışveriş yapacağını senden öğrenecek değil, diyen Aras, sen millete hak ettiği gelir düzeyini sağla, kafanı da böyle basit şeylerle meşgul etme dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.