banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Milletvekili Şeker'den Kaşif Şahinkesen'e nezaket ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Duran, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve Enes Yaylak Şahin Medyayı ziyaret ettiler. 

30 Eylul 2021 15:11
Milletvekili Şeker'den Kaşif Şahinkesen'e nezaket ziyareti

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen ile sohbet eden partililer çalışmalar hakkında bilgiler alarak görüş alışverişinde bulundular. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile Gebze bölgesi üzerine sohbet eden Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili İlyas Şeker ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.