BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Marmara Koleji’nde yeni dönem! 

İnsan haklarına saygılı, farklılıklara hoşgörüyle yaklaşan, dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle eğitim hizmeti veren Kocaeli Marmara Koleji, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına yenilenen kadrosuyla başlangıç yaptı.  Kurumun gücüne güç katacak, tüm bilgi ve tecrübelerini öğrencilerine aktaracak yönetici ve öğretmen kadrosu, yapılan tanışma toplantısının ardından yeni dönem için hazırlıklara başladı.  

12 Ağustos 2021 19:20
Kocaeli Marmara Koleji’nde yeni dönem! 

Marmara Eğitim Kurumlarının tüm okulları gibi öğrencilerini akademik ve sosyal yönden üst düzeyde yetiştirmeyi amaçlayan Kocaeli Marmara Koleji, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için şehrin dikkat çekici isimleriyle anlaştı. “Türkiye’nin Dünya Okulu” sloganıyla Kartepe ilçesinde hizmet veren Kocaeli Marmara Koleji, yeni eğitim öğretim yılında ilimizin hem tecrübeli hem de başarılı yönetici ve öğretmenleri ile yoluna devam edecek. 

Yabancı dilde de çıta yükseldi.

Kocaeli Marmara Koleji, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına her alanda olduğu gibi Yabancı Dil alanında da iddialı bir başlangıç yaptı. Şehrimizin başarılı İngilizce Öğretmenlerinden Esra Uyal, Kocaeli Marmara Koleji’nde Yabancı Diller Koordinatörü olarak göreve başladı. Ayrıca İngilizce ve İspanyolca dersleri için de Jose Miller Vera Tovar’ı ve Andrea Daniels’ı kadrosuna alan okul, önümüzdeki dönem için yabancı dil konusunda da çıtayı yükseltti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.