BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkkan’dan 15 Temmuz’da Gebze’deki yürüyüşe tepki

İyi Partili Türkkan’dan Ak Parti Gebze Teşkilatı’nın Pankartlı Kaymakamlı 15 Temmuz etkinliğine tepki. 

17 Temmuz 2021 13:02
Türkkan’dan 15 Temmuz’da Gebze’deki yürüyüşe tepki

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında Gebze’de de etkinlik düzenlendi. Etkinlikte bir de yürüyüş vardı.  İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu yürüyüşü TBMM gündemine taşıdı: 

“Kaymakamlığın genelgesi var, diyor ki: "Hiçbir bayrak, flama, pankart olmayacak, sadece Türk bayrağıyla yürüyeceğiz, standlar kaldırılacak." Tamam, buraya kadar çok doğru. Hemen bizim Gebze meydanında olan standımızı kaldırıyor arkadaşlar. Nerede başlıyor biliyor musunuz bu etkinlik? AK Parti İlçe Başkanlığı’nın önünde. 

Ne oluyoruz ya!” 

Türkkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in AK Parti Osmanyılmaz Mahallesi Temsilciliği’nin pankartının önünde yürümesini de sert sözlerle eleştirdi:  

“15 Temmuz AK Parti etkinliğiyse kendi kendinize kutlayın kardeşim, bizleri niye çağırıyorsunuz, niye gidiyor o insanlar oraya? 

Önde de AK Parti mahalle teşkilatının pankartı, pankartın önünde Kaymakam yürüyor. Ne oldu? Millî birlik etkinliği. Bırakın, ne millî birliği ya! Siz kendi kendinize yeni bir etkinlik düzeni kurdunuz, onu devam ettiriyorsunuz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.