BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BBP’li Ayyıldız’dan o başkana kinayeli sorular

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan vekili Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız’dan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye kinayeli sorular. 

10 Temmuz 2021 09:08
BBP’li Ayyıldız’dan o başkana kinayeli sorular

Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Başkan vekili Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Başkan Çifçinin statiğini kendi çizdiği Osman Nuri Aksoy Cami külliyesi ile olan çelişkisi. Tepkilere neden olan tutarsızlığı.

1-Daha önce cami derneğinin toplumun bütün katmanlarını düşünerek, hazırladığı projeyi Şevki Demirci engellemiş yaptırmamıştı şimdi sizde Şevki Demirci’nin yaptıklarını yapıyorsunuz aleyhinde konuştuğunuz Şevki Demirci’den farkınız ne?

2-Yakınında iki adet park olmasına rağmen küçücük bir yere ısrarla park yapmanızın altında aşağıdaki gerçeklerden hangisi yatmaktadır

 A-Bitişiğindeki yaptığınız inşaata değer katmak mı?
   
B-Daire sattıklarınıza verdiğimiz sözden mi?
     
C-Yoksa satamadığınız daire varsa değerini artırıp daha yükseğe satmak içinmi?
     
D-Yetkililere yakınında alternatif sunarken, yakınındaki parkları niçin gizliyorsunuz?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.