BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Deva Çayırova, dadaşları ağırladı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova Erzurumlular Derneğini teşkilat binasında misafir etti. 

09 Temmuz 2021 11:39
Deva Çayırova, dadaşları ağırladı

Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı Sinan Karadaş ve dernek yöneticileri Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini teşkilat binasında ziyaret etti. 

Başkan Karadaş  ziyarette yaptığı konuşma da; Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç beye ve yönetici arkadaşlara, misafirperverlikleri  için çok teşekkür ederim. Nisan ayında yaptığımız kongreden sonra pandemi yasakları nedeniyle ertelediğimiz ziyareti şimdi gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu ziyaretleri sürdüreceğiz dedi. 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç’da programda yaptığı konuşma da; bugün Çayırova’mızın dadaşlarını Erzurumlu kardeşlerimizi teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Dernek Başkanımız Sinan Bey’e ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.