BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ben aynı zamanda moda severim!

10 parmağında 10 marifet olan Karamürselli Fevzi Küçükçalık’ın aynı zamanda modasever olduğu da ortaya çıktı. 

07 Temmuz 2021 07:08
Ben aynı zamanda moda severim!

Karamürsel’de ikamet eden Fevzi Küçükçalık da yok yok. Balıkçı, çevreci, modacı ve yabancı dil hocalığı gibi pek çok beceriye sahip. Dahası hobi olarak incik boncuk diye de tabir edilen kolye, bileklik gibi takılarda yapabiliyor.

Moda üzerine bir değerlendirme yapan Fevzi Küçükçalık şöyle konuştu:  

Ben aynı zamanda modaseverim. Moda İstanbul'da güzel bir semt olmakla birlikte insanların giyim şekline verilen addır. Adem ile Havva’dan incir yaprağıyla başlayan moda günümüzde çok önemli bir sektör haline gelmiştir. İngilizce ismi Fashion olan modanın genel merkezi Paris olarak bilinir.

Bu sektörde milyonlarca kişi geçimini sağlamaktadır. Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi birincil ihtiyaç gıda olduğu gibi ikincil ihtiyaç giyim ve tekstil olmaktadır.

Moda yakışanı giymektir. Yırtık pırtık giysiler asla moda olamaz. Öncelikle giyimi gösterecek beden ve vücut olmalıdır. Bazıları çuval giyse yakışmakta bazıları ise ne giyerse yakışmamaktır. Giysiyi gösteren vücuttur. Bu sektör yanında mankenlik denilen mesleği de ortaya çıkarmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.