BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’nin kızı Meral Akşener Kocaeli’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında aynı zamanda memleketi de olan Kocaeli’ye bugün bir kez daha geldi. Akşener CHP ve İYİ Partililer tarafından karşılandı. 

01 Temmuz 2021 23:37
Kocaeli’nin kızı Meral Akşener Kocaeli’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çayırova Şekerpınar gişelerinde çiçeklerle karşılandı. Karşılama töreninde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Partİ Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili de hazır bulundu. Akşener Gebze, Körfez ve Karamürsel’de esnafları ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi ve ayak bastığı ilçelerde etrafı bir anda yüzlerce vatandaş tarafından sarıldı.

“BU ÜLKE BİZİM, GİDECEK YERİMİZ YOK”

Akşener, ilk olarak Gebze ilçesine giderek buradaki esnafla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Bir giyim dükkanına giren Akşener’e esnaf, “Yaklaşık bir buçuk yıldır dükkanımızı sürekli aç, kapa yapmak zorunda kaldığımız için diğer tüm esnaflar gibi sıkıntılı süreçler geçirdik. Şimdi tamamen açıldık ümit ediyorum ki işlerimiz iyi olur. Bu ülke bizim, gidecek yerimiz yok. Biz para kazanalım ki istihdam yaratalım, vergi ödeyelim ülkemiz kalkınsın. Eğer istihdamda bir eksikliğimiz varsa bu da tüm Türkiye'nin sorunudur” dedi.

ESNAF GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Akşener daha sonra bir çiçekçi dükkanını ziyaret etti. Pandemiden dolayı 2 senedir zorluklar yaşadığını ama mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen çiçekçi esnafı,  “Burada toplam 7 kişi çalışıyor, burası kira. Benim annem babam var onlara bakmak zorundayım. Zor geçiniyoruz. Eti sadece Kurban Bayramı’ndan Kurban Bayramı’na alıyoruz” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Akşener, esnafa sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.