BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA’dan Hürriyet’e: Kariyerinizde zoru başarmak var

Körfez’de bir dizi programlara katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Deva Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Hürriyet, İYİ Parti ve CHP’nin Körfez ilçe yöneticileriyle de bir araya geldi. 

26 Haziran 2021 10:26
DEVA’dan Hürriyet’e: Kariyerinizde zoru başarmak var

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Deva Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan ve yönetimine hal ve hatırlarını soran Hürriyet’e ziyaretinde Başkan Yardımcıları Nurettin Bulut ve Emirşah Torun ile Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın eşlik etti.

SES GETİREN İŞLER

Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Bozkurt, “Sayın Başkanım ve ekibine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız kongremize de teşrif etti ve ilçe binamızı ziyaret eden ilk kişi oldu. Burada çok eski dostlarım, arkadaşlarım var. Bu topluluğa siyasi gözle bakmıyoruz; dostluk daha ön planda geliyor. Başkanım sizi yakından takip ediyor ve özellikle mecliste yaşadığınız sıkıntıları görüyoruz. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Sizin kariyerinizde hep zorları başarmak var. Bu yüzden sizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ

Kendilerini ağırladıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Hürriyet, “Biz İzmit Belediyesi olarak, tüm zorluklara rağmen vatandaşa hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Eğer niyetiniz hizmetse, niyetiniz vatandaşa dokunmak ise emin olun çözümü bir şekilde bulunuyor. Hizmetin siyaseti ve partisi olmaz. Bize bu dönem İzmit’te başarıyı getiren bu bakış açısıydı. Siyasetin birbirini kırıp döken dilinin ötesinde daha uzlaşmacı bir dil kullanmaya gayret ediyoruz. Hepimizin amacı bu memlekete doğru hizmeti verebilmek. Benim kapım görüşü, ideolojisi ne olursa olsun herkese açık. Ben sevgili Başkanıma ve tüm teşkilata hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet,daha sonra  İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığını ziyaret etti

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Sürüm, “Bugün Başkanımız Fatma Hanım ve beraberindeki heyet, ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz Başkanım. İnşallah önümüzdeki günlerde Başkanımızla çok daha güzel programlar yapacağız. İnşallah Başkanımızı çok daha iyi yerlerde göreceğiz. Biz Başkanımızı sahiplendik, hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Millet ittifakı ve tüm şehir adına en güzel şekilde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

DERDİMİZ MİLLETE HİZMET ETMEK

Hürriyet, “Bir program daveti nedeniyle Körfez’e gelmişken sizleri de görmek, hal ve hatırınızı sormak istedim. Bu bölgeden tanıdığınız başkan yardımcılarım ve koordinatörlerimle birlikte geldim. İzmit Belediyesi olarak diğer ilçelerimize, tüm vatandaşlarımıza el uzatmaya çalışıyoruz. Bizim derdimiz millete hizmet etmek. İnşallah çok daha büyük hedeflere yine kol kola, dayanışma ile ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Hürriyet, son olarak CHP Körfez İlçe Başkanlığını da ziyaret etti

BAŞKANIMIZ KÖRFEZ’İ ÖNEMSİYOR

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldız, “Çok değerli kadın belediye başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’i ve ekibini ağırladığımız için çok mutluyum. Başkanımın Körfez’e önem verdiğini biliyorum. Kendisini Körfez’de görmek istiyoruz. İnşallah yakın zamanda Körfez’de tekrar ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ

Körfez’i önemsediğini ve ziyaretlerini arttıracağını belirten Hürriyet, “Bir program daveti üzerine geldiğimiz Körfez’de hem selam verebildiğimiz herkese dokunalım hem de ilçe binamızı ziyaret edelim istedik. İzmit Belediyesi olarak biz elimizi her ilçeye uzatmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık görüşeceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.