BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pandemi sürecinde okul ücretlerinde iade garantisi

Kocaeli MY Okulları'nda pandemi sürecinde ana sınıfında %100, diğer tüm sınıflarda %50 ücret iadesi garantisi veriliyor. Söz konusu eğitim kurumu adına Bu zor günlerde de velilerimizin yanında oluyoruz mesajı verildi. 

18 Ağustos 2020 05:53
Pandemi sürecinde okul ücretlerinde iade garantisi

Kocaeli MY Okulları adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle: 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminin başlangıcı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimde 21 Eylül 2020 olarak ilan edilmiştir. Bu tarihte okulların açılmama olasılığı üzerine kamuoyunda yaşanan tartışmaların velilerimizde de endişeye sebep olduğu gözlenmektedir. 
 
12 Ağustos 2020 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının açıklamalarının ardından Kocaeli MY Kolej olarak aldığımız kararları sizlerle paylaşmak isteriz.
 
Öncelikle velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından şunun bilinmesini isteriz ki, biz yüz yüze eğitime de, online eğitime de hazırız. Tüm hazırlıklarımızı bu iki ihtimale göre tamamladık. 
 
Önümüzdeki hafta itibariyle kurumumuza özel yazılan MY Online Akademi programı ile online derslere devam edeceğiz. Yaşanan pandeminin etkilerinin görüldüğü Mart ayından sonra, Kocaeli’de en hızlı şekilde uzaktan eğitime başlayarak bu alanda kullandığımız programın ilk keşfedicilerinden olduğumuz kamuoyunca çok iyi bilinmektedir.  
 
Ancak gelinen noktada “herkesten farklı olanlar büyüklerdir” mantığıyla; ücretsiz, güvensiz, herkesin kullandığı programlarla değil, kendimize özel, profesyonel, güvenli ve büyük yatırım yaptığımız kendi programımız, kendi yazılımımız yani MY Online Akademi ile uzaktan eğitime hazırız.
 
Büyük kurumlar, zor günlerde büyüklüğünü tesciller. Bunun farkında olan MY Kolej, bu zor günlerde de velilerimizin destekçisi olacaktır. Kamuoyunun takdir edeceği gibi Kocaeli’de bu açıklamayı yapan ilk kurum olmanın haklı gururunu bir kez daha yaşıyoruz.
 
Bu süreçte velilerimiz ve veli adaylarımız tarafından sıkça sorulan, “Önümüzdeki dönem okullar açılmazsa ne olacak, ücret politikanız ne olacak?” sorularına ilanen cevap veririz ki:
 
Yaşanan pandeminin olası etkileri nedeniyle, önümüzdeki dönem, yani 21 Eylül 2020 tarihinde okullar resmi makamlarca açılmaz ve uzaktan eğitime zaruri olarak bir süre daha devam edilmesi gerekirse, MY Kolej olarak, 180 gün üzerinden hesaplanan öğrencilerimizin okula kayıt ücretlerinin her güne düşen okul gün birim ücretinin Ana sınıflarında %100’ünü yani tamamını; diğer tüm sınıf düzeylerinde %50’sini iade edeceğimizi garanti ediyoruz. Velilerimizin; öğrencilerimizin geleceği için yapmış olduğu fedakarlığı görüyor, takdir ediyor ve ana sınıflarında "tamamı", diğer sınıflarda “yarısı bizden” diyerek, velilerimizle el ele bu süreci yürütüyoruz.
 
Ancak 21 Eylül 2020 sabahı, öğrencilerimizin şen seslerinin okulumuzda duyulması en büyük dileğimiz. Olası bir istenmeyen gecikmede de tüm masrafın yukarıda izahı bulunan şekilde ana sınıflarında tamamının, diğer tüm sınıf düzeylerinde yarısının kurumumuz tarafından karşılanacağını ilanen taahhüt ederiz.
 
Okulumuzda yüz yüze eğitimin yapıldığı günlerde öğrencisinin okula gitmemesini tercih eden velilerimiz için yukarıda izah edilen durum geçerli değildir.
 
Okul gün birim ücreti, öğrenci sözleşmesinde imza altına alınan toplam tutarın 180’e (180 gün) bölünmesi ile elde edilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.