Başkan Aydın şöyle konuştu: “Özgürlüğümüzün ve eşitliğimizin dayanağı, ulusal egemenliğimizdir. 23 Nisan 1920’ de Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi' nin açılması ile hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu tescil edilmiştir.
Gazi Mustafa Kemal, 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vererek bu bayramı çocuklara armağan etmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımıza olan güveninin göstergesidir. Bu güven ruhu bağımsızlığımıza ve kararlılığımıza olan inancımızı gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 106. yılını kutlamanın gurur ve mutluğunun içerisinde olduğumuz bu günde, 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”
22 Nisan 2026 23:18
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti





