banner998

banner1004

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

En kısa sürede açılacak denilmişti, Tavşancıl Tren İstasyonu 6 yıldır hizmet dışı

Dilovası sınırlarında yer alan Tavşancıl Tren İstasyonu’nun en kısa sürede açılacağı söylenmişti. Aradan tam 6 yıl geçti ve istasyon hala kapalı. 

29 Ekim 2026 15:10
En kısa sürede açılacak denilmişti, Tavşancıl Tren İstasyonu 6 yıldır hizmet dışı

İşte bir okurumuzdan gelen mailin içeriği: 

28/11/2019 tarihli haberde Tavşancıl tren istasyonunda peron çalışmalarının başladığı haberi vardı. Dönemin belediye başkanı Hamza Şayir tarafından yapılan açıklamada " En kısa sürede tren istasyonu hizmete girecek" denilmişti. 6 yıl oldu halen Tavşancıl tren istasyonu hizmet dışı. Nufüs arıtıyor, petrol fiyatları artıyor neden tren istasyonları hizmete sokulmuyor?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.