Söz konusu ziyaret sırasında sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmadaki rolü, hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi ve Dilovası’nın sosyal yapısına sunduğu katkılar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Misafirperverliklerinden dolayı dernek Başkanı Kürşat Polat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edildi, çalışmalarında da başarılar dilendi.
.gif)
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, aynı ziyaretle ilgili şöyle konuştu: Dilovası’nda birlik ve beraberliğin güçlenmesi, toplumsal huzur ve ortak geleceğimiz açısından büyük önem taşıyor.
Sivil toplum kuruluşlarıyla kurulan güçlü diyaloglarda bu anlayışın temelini oluşturuyor. Bundan sonrada STK ziyaretlerine devam ederek, ortak akıl, dayanışma ve istişare kültürünü canlı tutmayı sürdüreceğiz.
Kocaeli Alperen Ocakları’ndan Kızılay’a ziyaret
İzmit’te vatandaşının kalbine dokunan çalışmalar
Körfezli karateciler Sakarya’daki turnuvada madalyaları topladı!
Hayat Holding Genel Sekreteri Aksoy’a Afrika ticaretinde önemli görev






