banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahçeli DEM'lilerle demli çay içti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Meclis'e geldi. Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı. 

27 Mayıs 2025 12:32
Bahçeli DEM'lilerle demli çay içti!

Terör örgütü PKK'nın fesih kararının ardından DEM Parti siyasi partiler turuna yeniden başladı. Görüşmelerin ilk adresi terörist başı Abdullah Öcalan'a çağrı yapan Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığını yaptığı MHP oldu. Bahçeli DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı kapıda karşıladı. 

Fesih kararının ardından silahların nereye ve ne zaman teslim edileceği gündemdeki yerini korurken DEM Parti de siyasi partiler turunda bugün MHP'yi ziyaret ediyor. 

BAHÇELİ KAPIDA KARŞILADI

Saat 11.30'da başlayan görüşme öncesi Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Oruç ile Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli’den oluşan DEM Parti heyetini kapıda karşıladı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'deki konuşmasının ardından başlayan süreçte terörist başı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını yaptığı terör örgütü PKK kendini feshettiğini duyurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.