banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelileri Erbakan’lı kongreye davet etti

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ ın başkanlığında il binasında gerçekleştirildi. 

07 Mayıs 2025 12:29
Kocaelileri Erbakan’lı kongreye davet etti

Bu toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, Yeniden Refah Partisi Kocaeli 3. Olağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulundu.

1 HAZİRAN’ DA DEĞİŞİM BAŞLAYACAK. 

1 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Yeniden Refah Partisi Kocaeli 3. Olağan il kongresi hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydın; “Milli Görüş hareketinin en güçlü olduğu il her daim Kocaeli olmuştur. Kocaeli ilimiz, partimizin parlayan yıldızıdır. Şüphesiz ki bunda hiçbir karşılık beklemeden çalışan dava erlerimizin payı büyüktür. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatımızın 1 Haziran Pazar günü İzmit Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceği ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ ın iştirak edeceği 3. Olağan il kongresi bir değişime sahne olacaktır.


Bu değişim yapılacak ilk yerel ve genel seçimlerde sadece figüranların değil senaryonun da değiştiği ve siyaset namına milletimizin umudun yeniden yeşerdiği bir değişim olacaktır. Zira vatandaşlarımız, hem yerelde hem de genelde hamaset kokan, şahsi ikbal ve çıkar üzerine kurulu siyaset düzenine son verecektir. Bu vesile ile değerli Kocaelili hemşerilerimizi tarihi değişimin başlayacağı ana tanıklık yapmak üzere 1 Haziran 2025 Pazar günü İzmit Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek Yeniden Refah Partisi Kocaeli 3. Olağan il kongresine davet ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.