Zafer Parti’nin Kocaeli yöneticilerini kendisine taciz kumpası kurmakla da itham etmişti. Zafer Partililer de partili bir genç kıza taciz ettiği iddiasını tekrarlamışlardı. Her iki parti arasında taciz kumpasını ispat et, tacizi ispat et gibi tartışmalarda hala devam ediyor.
Siyasi faaliyetlerinden çok taciz suçlamalarıyla konuşulan Alpay Çakırcı’nın en büyük destekçisinin İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş olduğu da gelen bilgiler arasında.
Alpay Çakırcı'nın iş insanı Yalçın Eldoğan’ın eski ortağı olduğu da biliniyor. Eldoğan ile aynı zamanda eski Kocaeli Milletvekili olan Cumali Durmuş arasında da su sızmıyor! Değil taciz bin türlü iddia da ortaya atılsa Durmuş’un boş verin, kim ne derse desin aldırmayın diyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Nitekim Alpay Çakırcı’nın hakkında herkes bir şey söylüyor, böyle giderse seni Kocaeli İl Teşkilatı görevden alır diyenlere gülümseyerek ‘Alsınlar ben tepeden yine gelirim’ karşılığını verdiği de İYİ Parti kulislerinde konuşuluyor. Alpay Çakırcı şu sıralar ilçe yönetimini oluşturmak için çaba gösteriyor. Ve Zafer Partililere de kanca atmış durumda.
Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi’den istifa eden Gözde Kandiş ile Çağrı Andaç’ın İYİ Parti’nin Derince İlçe yönetiminde yer alacakları da iddia ediliyor. Bilindiği gibi Çağrı Andaç, Zafer Partisi’nde Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapıyordu ve birkaç gün önce de istifa etti.
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi








Bu adamda alışkanlık olmuş önce sekreter alıyor sonra kadın kolları başkanı yapıyor sonra flört ediyor zafer partisi tepkisini gösterip görevden aldı ama adam uyanık hemen istifa etti peki iyi parti neden gereken tepkiyi vermiyor bir çok yönetimindeki kişileri birçok gazeteciyi parayla tutuyor her ay düzenli ödeme yapıyor karısının bile para için yanında olduğunu karı koca ilişkilerinin çoktan bittiğini kendisi birilerine söyledi peki durum böyle