banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sarı: Kocaelispor siyasetten arındırılmalı!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, aynı zamanda DYP MKYK üyesi de olan Abdülkadir Ceylan Sarı, başarısız bir sezon geçiren Kocaelispor siyasetten arındırılmalı. Kötü gidişata dur denilebilmek için de mevcut yönetim derhal kongre kararı almalıdır’ dedi. 

13 Nisan 2022 23:29
Sarı: Kocaelispor siyasetten arındırılmalı!

DYP MKYK üyesi Abdülkadir Ceylan Sarı şöyle konuştu: Kocaelispor kötü yönetiliyor. Bu güzide kulübümüz başarısız bir sezon geçiriyor. Böyle giderse kümede düşecek gibi görünüyor. Yabancı futbolcular vasat. Israrla Trabzon ve Gümüşhane lobisi yapılıyor. Bu işin Lazı, Kürdü, Çerkezi olmaz. Siyaset spora alet edilmemelidir.

 Kocaelispor kendi öz evlatları ile ayağa kalkar. Kadroda bir tane İzmitli futbolcu yok. Bu kentin yetiştirdiği teknik adamlarda var. Onlardan neden uzak duruluyor? Hani şampiyon olacaktık? Kocaeli ve Kocaelispor sevdalısı olarak bu durum beni çok rahatsız ediyor, moralim bozuluyor. Yönetim en kısa sürede kongre kararı almalıdır. Kocaelispor egoları tatmin etme ve yan gelip yatma yeri değildir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.