google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

banner458

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nazmi Ertuğral’da İYİ Partiden istifa etti

İYİ Parti’de Müsavat Dervişoğlu’nun Genel Başkanlık koltuğuna oturması bile kan kaybını önlemeye yetmedi. Yeni yönetimiyle de geleceğe dönük umut vermeyen, hatta daha da küçüleceği ayan beyan ortada olan İYİ Parti’den İzmit’in tanınmış isimlerinden Nazmi Ertuğral’da istifa etti. 

30 Nisan 2024 02:02
Nazmi Ertuğral’da İYİ Partiden istifa etti

Yıllarca DYP ve DP’de siyaset yapan, bir süredir de İYİ Parti saflarında yer alan iş insanı Nazmi Ertuğral istifa ettiğini açıkladı.

Nazmi Ertuğral’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

İSTİFA VE BİLGİLENDİRME 

Değerli dostlar, merkez demokrat siyasete birleştirici katkılar vermek, birikimlerimizi aktarabilmek inancı ile ve bunu gerçekleştirebileceğine inandığımız için katıldığımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti den; vahim yönetim hataları ile kuruluş ayarlarının dışına çıkılması ve çok değerli bir fırsatın heba edilmesi nedeniyle, istifa etmiş bulunuyorum.

Bu süreçte, birlikte Samimiyetle emek verdiğimiz yol arkadaşlarımızla dostluklar bakidir. Kamuoyuna saygıyla duyururum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.