banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İzmit hız kesmiyor

Demokrasi ve Atılım Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, ilçe sınırları içerisindeki Sivil Toplum Kuruluşları ile Muhtar ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. 

26 Şubat 2022 22:22
DEVA İzmit hız kesmiyor

DEVA Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz haftalarda STK ve Muhtar ziyaretleri kapsamında en son Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kocaeli Kahveciler Odası, Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği, Kanser Çocuğumdan Uzak Dur Derneği (KAÇOD) Kocaeli Şubesi, Görme Engelliler Dayanışma Derneği (GÖRSEM) Kocaeli Şubesi ile Gündoğdu, Malta, Ömerağa ve İzmit Cumhuriyet Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.

ESNAF ODALARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DEVA İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve Teşkilat mensupları, geçtiğimiz ay yapılan genel kurullarda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve Kocaeli Bakkalar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretlerden ötürü çok memnun olan oda başkanları, DEVA İzmit teşkilatına nazi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

BALKAN TÜRKLERİ VE BATI TRAKYA TÜRKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Deva İzmit İlçe Teşkilatı, ziyaretlerine STK'lar ile devam etti. İlk olarak Seka Park içerisinde bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi. Dernek Başkanı Günay Uzun ve dernek üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Çay sohbeti eşliğinde gerçekleşen ziyarette DEVA İzmit İlçe Başkanı Çakıcı, parti çalışmaları hakkında Dernek Başkanı Uzun ve üyeleri bilgilendirdi. Bir sonraki ziyareti Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi'ne gerçekleştiren DEVA İzmit İlçe Teşkilatı, Dernek Başkanı Yüksel Öztürk, yönetimi ve üyelerine misafirperliklerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, DEVA İzmit teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

MUHTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İzmit ilçe sınırları içerisindeki Muhtarlara haftalık programlar dahilinde ziyaretler gerçekleştiren DEVA İzmit İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz, Ömerağa Mahalle Muhtarı Adnan Ulusoy ve İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman'ı ziyaret etti. Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz ile yapılan istişare sonucunda 1999 depremi sonrası oluşan mahallede herhangi bir sosyal donatı alanının olmadığı, bu eksikliklerin giderilmesi için milli emlak arazilerinin kullanılabileceği çözüm önerisi olarak iletildi. Aynı zamanda şehir hastanesinin yapılması ile beraber artacak nüfus ve trafik yoğunluğunun giderilmesi için çalışma yapılması gerektiği söylendi. Başkan Çakır, muhtar ziyaretleri ile ilgili şehrin nabzının en iyi tutulduğu noktaların ve halkın sorunlarına en vakıf kurumların muhtarlıklar olduğunu belirtti ve tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.