BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Minik öğrenciler İZGİM’de meşe ağacı ile tanıştı

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezini (İZGİM) ziyaret eden Muammer Aksoy İlkokulu 1. sınıf öğrencileri “Meşe Ağacını Tanıyorum” etkinliğine katıldı 

09 Ocak 2022 09:39
Minik öğrenciler İZGİM’de meşe ağacı ile tanıştı

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) yer alan Çocuk Kütüphanesi, Çocuk Oyun Alanı ve atölyeler öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Muammer Aksoy İlkokulu 1. sınıf öğrencileri İZGİM'i ziyaret ederek keyifli ve öğretici bir günü geride bıraktı.

ATÖLYELERİ GEZDİLER

İZGİM’i ziyaret eden minik öğrenciler, “Doğa Eğitim Kampüsü Projesi” kapsamında doğanın ve bileşenlerinin önemini anlamak için “Meşe Ağacını Tanıyorum” etkinliğine katılarak meşe ağacı ile tanıştılar. Peyzaj Yüksek Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem etkinlik süresince çocuklara tüm canlıların yaşam süresince birbirine bağlı olduğunu, zincirin bir halkası olmazsa doğal yaşamda ne gibi farklılıklar olabileceğini ve doğada her canlının ayrı bir önemi olduğu anlattı. Doğal yaşamın önemi hakkında farkındalık kazanan öğrenciler, İZGİM bünyesinde faaliyet gösteren atölyeleri gezerek ziyaretlerine devam ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.