banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

HAK-İŞ Kocaeli’den 1 Mayıs çağrısı

Hak-İş Kocaeli İl Başkanlığı adına tüm emekçilere ve halka 1 Mayıs çağrısında bulunuldu. 

29 Nisan 2024 12:37
HAK-İŞ Kocaeli’den 1 Mayıs çağrısı

İşte o açıklamanın içeriği:

Tam 135 yıl önce yoğun çalışma saatleri kuralsız, insan onuruna yakışmayan çalışma şartlarına baş kaldıran işçilerin mücadelesi tüm Dünya işçilerin mücadelelerine  ışık tutmuş, yol olmuş bu günlere taşınmıştır. Bu günde  1 Mayıs emek ve dayanışma günü HAK-İŞ Konfederasyonu olarak emeğin başkenti Kocaeli’de Seka Park Kongre Merkezi önünde kutlayacak, Dünya ve Türkiye emekçileri ile dayanışma içinde olacağız. 

Taşeronlaşmaya hayır diyeceğiz. Mevsimlik işçilerin sorunu çözülsün diyeceğiz. Ücretler üzerindeki ağır vergi baskısı son bulsun. Kamuda tüm işçiler eşit işe eşit. ücret alınsın diyeceğiz.

Barış için, Özgürlükler  için, Haklar  için, Daha  güçlü sendikacılık için, Daha  çok demokrasi için, Sosyal  adalet için, İş  ve aş için, Sömürüsüz, baskısız, onurlu bir yaşam için, Filistin’de, Gazze’de soykırıma uğrayan binlerce  çocuk ve kadın için, tüm Dünya’da katledilen mazlum ve mağdurlar için Alanlardan Haykıracağız. Teröre, Katillere, Sömürgecilere dur diyeceğiz,                                     

Daha çok istihdam, daha çok üretim, daha güçlü Türkiye için, barış dolu, aydınlık bir gelecek için 1 mayıs da alanlarda olacağız.

1 Mayıs alanı olan Kocaeli Kongre Merkezi önünden saat :13;00 da  binlerce HAK-İŞ üyesi ve emekçiler ile taleplerimizi seslendireceğiz, sesimizi tüm Dünya’ya haykıracağız.                                                     

HAK-İŞ Genel Başkanımız sayın Mahmut Arslan bey, HAK-İŞ’e bağlı tüm sendikaların genel başkanları ve üyelerinin katılacağı bu emek şölenine, işçi bayramına tüm emekçi kardeşlerimizi ve Kocaeli halkını bekliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.