BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit’ten Durmuş'a hayırlı olsun ziyareti

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş’a ziyarette bulundu.  

16 Aralık 2021 12:50
İYİ Parti İzmit’ten Durmuş'a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ziyaretinde İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e, İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları; Nihal Kupşi, İlhan Haftacı, Erol Derin, Abdurrahman Akgül, Nebiye Demirtaş, Kenan Vural ve Teşkilat üyeleri eşlik etti. İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı yaptıkları ziyarette Kasım ayında düzenledikleri esnaf anketinin sonuçlarını Durmuş'a sundular. 

Ziyaret sonrası İlçe Başkanı Filiz, “Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği kongresinde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Kadir Durmuş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçe Teşkilatımız ile birlikte düzenli aralıklarla esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hepsinin durumu kötü. Biz de teşkilatımız ile bir anket düzenledik neden şikayetçiler, sorunları ne tespit ettik. Parti politikalarımızda tespit ettiğimiz sorunların çözümü mevcut. O ziyaretimiz esnafında bu bilgileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Kadir Durmuş'a aktardık. İlgisi ve alakası için teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.