Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrasında yeni mezun teğmenlerin kılıçlı yemin ederek 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı aması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında öğrencilere tebligat gönderilmeye başlanması tepkiyle karşılandı.
Bir öğrencinin ihracının istenmesi ve birçoğuna da tebligat gönderilmesine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sert tepki geldi.
.jpg)
Muharrem İnce yaptıkları kılıç töreni yemini nedeni tebligat gönderilen öğrencilere destek veren öğrencilere destek verdi.
Yaptığı paylaşımla 'Yazıklar olsun' diye tepki gösteren Muharrem İnce "Subay yemini eden Mustafa Kemal’in askerleri, ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk ediliyormuş. Yazıklar olsun! Bu subaylarımız ihraç edilirse her birine Memleket Partisi gönüllülerinden topladığımız paralarla maaş ödeneceğini ve iktidar değişikliğinde kaldıkları rütbelerden tekrar görevlerine iade edilecekleri beyan ve taahhüt ederiz." dedi.
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




