Pazartesi günü Şanlıurfaspor ile yapılacak karşılaşma öncesi antrenmanlarına devam eden Kocaelispor takımının oyuncularını ziyaret eden, başarılar dileyen Vali İlhami Aktaş daha sonra Kocaelispor yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Durul, Kocaelispor’un mali durumu başta olmak üzere sporcular ve ihtiyaçlar hakkında genel bilgilendirmelerde bulunarak, yanlarında olan, kendilerini destekleyen Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.
Kentin takımı olan Kocaelispor’un hak ettiği yere gelmesi için başta iş dünyası olmak üzere tüm Kocaelili hemşehrilerimizi destek olmaya davet eden Vali Aktaş, Kocaelispor camiasına başarılar diledi.
.jpeg)
28 Eylul 2024 04:04
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde







