Başkan Ömeroğlu’nun mesajı şöyle:"15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin demokrasiye olan inancını ve vatan sevgisini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiği, destansı bir direnişin yaşandığı bir gece olarak tarihe geçmiştir. Aziz milletimiz, tankların, uçakların ve mermilerin karşısında canını ortaya koyarak, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmıştır.
DİLOVASI HALKI MEYDANLARDAYDI
Ülkemizde olduğu gibi, Dilovası halkı çoluk çocuk demeden darbenin ilk saatlerinde meydana çıkarak tüm fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu beyan etmiştir. O karanlık gecede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların cesareti ve fedakarlığı, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin teminatı olmuştur. Bizler de onların emanetine sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
15 Temmuz, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu, milletimizin her türlü tehdide karşı tek yürek olabildiğini göstermiştir. Bu vesileyle, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.
Unutmayalım ki, 15 Temmuz bir milat, bir diriliş ve yeniden doğuşun simgesidir. Milli birlik ve bağımsızlık uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize Allah’tan sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye ve Dilovası için çalışmaya devam edeceğiz."
14 Temmuz 2024 04:28
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır





