Diyarbakır'ın merkezde dün akşam saatlerinde Gazze'deki katliamı protesto etmek amacıyla sokağa inen kalabalık bir grup Starbucks ve Burger King şubelerini hedef aldı.
Tekbir getirerek içeri giren grup cenk, cihat, şehadet sloganları attı. Grubun ani baskınıyla içerde bulunan müşteri ve çalışanlar kendilerini korkuyla dışarı attı.
İşletmelere zarar veren grup içerde oturup slogan atmaya devam etti. O anları kayıt altına da alan grup üyeleri görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.
PARKTA DANS EDENLERE MÜDAHALE
Kentte 9 Haziran günü Tema Park’ta dans etkinliği düzenlemek isteyen bir dans okulunun üyeleri de saldırıya uğradı.
Dans gösterisinin başlamasının hemen ardından tekbir nidalarıyla parka giren yaklaşık 50 kişilik bir grup gösterinin sonlandırılıp katılımcıların parktan ayrılmasını istedi.
Ret cevabı alan grubun saldırısında dans okulu üyelerinden bazıları yaralandı...
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor





