Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Babaların sevgisiyle ve fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olduğunu belirten Başkan Büyükakın, ”Babalarımız; hayat yolculuğunda yanımızda yürüyen, düştüğümüzde el uzatan, başarılarımızı bizimle birlikte kutlayan ve zor zamanlarımızda bizi cesaretlendiren sessiz kahramanlardır” dedi.
Her babanın hikâyesinin farklı olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, mesajına şöyle devam etti; ”Ekmeğinin peşinde ter dökerken evinde ailesine kol kanat geren bir kahraman. Ancak hepsinin ortak bir noktası var. Koşulsuz sevgi ve özveriyle çocuklarının mutluluğu için çalışmak. Bizlere hayata dair değerleri öğreten, zorluklarla nasıl başa çıkacağımızı gösteren ve en önemlisi sevgisiyle her zaman yanımızda olan babalarımızın hakkını hiçbir bir şey ile ödeyemeyiz.
‘Allah’ın rızası, anne ve babanın rızasındadır.’ Hadisi Şerifinden de anlaşılacağı gibi babalarımızın hayır duasını almalı, onlara karşı saygı ve hürmeti hiçbir zaman ihmal etmemeliyiz. Babalarımızın omuzlarındaki sorumluluklar, yüzlerindeki yorgunluk çizgileri ve gözlerindeki gurur, onların bizim için ne denli büyük fedakârlıklar yaptığını gösterir. Babalarımıza teşekkür etmeyi, sevgimizi ve minnettarlığımızı sunmayı da hiçbir zaman unutmayalım.
Bugün, hayatını ailesine adamış, evlatlarının geleceği için çalışan, onların mutluluğu için kendi mutluluğundan feragat eden tüm babaların gününü kutluyorum. Başta şehit babaları olmak üzere tüm vefat eden babaları da rahmetle, hayırla yad ediyorum.”
14 Haziran 2024 23:37
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




