banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Tiyatro Festivali ile minik yetenekler sahneye taşındı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nün minik kursiyerleri Tiyatro Festivali’ni ‘Bahar Noktası’ ve ‘Soytarı Kral’ oyunu ile taçlandırdı. 

10 Haziran 2024 08:53
İzmit’te Tiyatro Festivali ile minik yetenekler sahneye taşındı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sanat Akademisi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor. Sanat Akademisi Tiyatro Bölümünün usta eğitmenleri Numan Ertuğrul Uzunsoy, Onur Serimer, Durmuş Çetin ve Tunç Toker her dönem onlarca genci sahneyle tanıştırıyor. Bu kapsamda 2023-2024 eğitim döneminde eğitim alan kursiyerler sanatseverlerle buluştu. 

ÇOCUK OYUNLARI İLE FİNAL YAPILDI

Tiyatro Festivali kapsamında son olarak minik kursiyerler ‘Soytarı Kral’ ve ‘Bahar Noktası’ oyunlarını sahnelediler. Minik oyuncuların enerjisi ve yeteneklerini aileleri de gururla izledi. İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü, genç yeteneklerin sanata olan ilgisini ve yeteneklerini geliştirmeye devam edecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.