banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’ye iki yeni işletme daha

Derince’de hizmete sunulan iki yeni işletmenin açılışları Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin katılımıyla gerçekleşti. 

27 Mayıs 2024 19:42
Derince’ye iki yeni işletme daha

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçede hizmete giren yeni işletmelerin açılışları dolayısıyla düzenlenen programlara katılarak hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Gökçe bu kapsamda ilk olarak Çenedağ Mahallesi, Hafız Hasan Yılmaz Caddesi’nde Oktay Biğiş ve Kemal Biğiş'in hizmete sunduğu İç Çamaşır Dünyası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Gökçe bir diğer programda ise Hatice Doğantekin tarafından ilçeye kazandırılan Özel Güneş Sağlık Kabini'nin açılışını yaptı. Sırrıpaşa Mahallesi, Bağlar yolu Sokak, No: 46 adresinde hizmet verecek olan Özel Güneş Sağlık Kabini, bölgede çeşitli sağlık hizmetleri sunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.