banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Süleyman Soylu, AKP'lileri ters köşe yaptı! Gönlüm razı değil

AKP’nin sokak köpeklerinin uyutulmasına yönelik teklifiyle ilgili konuşan AKP’li Soylu, “Köpeklerin uyutulması, yok edilmesi böyle pervasızca kabul edilmesine gönlüm razı değildir” dedi. 

26 Mayıs 2024 13:09
Süleyman Soylu, AKP'lileri ters köşe yaptı! Gönlüm razı değil

Sokak köpeklerinin uyutulmasına yönelik AKP’nin teklifinin meclise gelmesi beklenirken eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan da açıklama geldi.

"GÖNLÜM RAZI DEĞİLDİR"

Köpeklerin uyutulmasından yana olmadığını belirten Soylu, "Köpeklerin uyutulması ülke toplumunda büyük yaralar ve geri dönüşü olmayan travma yaratır. Avrupa’nın yapmış olduğu uyguladığı kötü örnekler bizim merhametli Türk halkının örf ve adetlerine uygun değildir. Köpeklerin uyutulması, yok edilmesi böyle pervasızca kabul edilmesine gönlüm razı değildir. Yapılacak olan belediyelerin sistemli bir biçimde bu sorunu çözmesidir. Canların hayatı polemik yapılacak konu değildir. Onlar Allah’ın bize emanet ettiği sessiz kullarıdır. Yaratılanı severiz yaratandan ötürü." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.