banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yardımcıları 3 ilçede 30 hanenin kapılarını çaldı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimizdeki şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretler devam ediyor. 

25 Mayıs 2024 13:44
Vali Yardımcıları 3 ilçede 30 hanenin kapılarını çaldı

Valilik koordinasyonunda yürütülen projede Vali Yardımcıları, Kocaeli genelinde yaptıkları hane ziyaretlerinde gönül köprüleri kuruyor, ziyaret edilen ailelerle hemhal oluyor.

Vali Yardımcıları; Ekrem Çalık, Ertuğ Şevket Aksoy ve Abdul Rauf Ulusoy Gönülden Gönüle kapsamında 30 aileyle bir araya geldiler.

Vali Yardımcıları ziyaretleri kapsamında Darıca, Kartepe ve Kandıra ilçelerindeki farklı mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret edip sıkıntı ve taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde incelediler.

Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında ailelerle yakından ilgilenen ve hayır dualarını alan Vali Yardımcıları, yapılması gereken ne varsa yapılacağını belirterek Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiler. 

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla da hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcılarımız, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.