banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakanlığın düzenlediği o müsabakada Körfezli öğrenci Türkiye 1’ncisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mersin’de düzenlenen ‘Okul Sporları’ müsabakalarında,  Körfez İlimtepe Ortaokulu Öğrencisi Berat Can Kaya, ‘Atletizm Küçük Erkekler Ferdi Fırlatma Topu’ kategorisinde bütün rakiplerini yenerek, Türkiye 1.’si olarak kürsüye çıktı.  

25 Mayıs 2024 12:32
Bakanlığın düzenlediği o müsabakada Körfezli öğrenci Türkiye 1’ncisi oldu

Türkiye 1.’si olan Berat Can Kaya, okul müdürü Turgut Kızılkaya ve ailesi ile birlikte Körfez Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’u ziyaret ederek; madalyasını takdim etti. Milli Eğitim Müdürü Segülen Kurt ise, “İlimtepe Ortaokulu öğrencilerimizden 14-15 Mayıs tarihlerinde Mersin'de yapılan Okul Sporları "Atletizm Küçük Erkekler Ferdi Fırlatma Topu" kategorisinde Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandıran şampiyon Berat Can KAYA'yı kurumumuzda ağırladık. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencimizin başarısında emeği geçen okul idaresine beden eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyorum.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.