banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt: Körfez için ele ele vereceğiz

Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ağırlayan Başkan Söğüt, “Geride bıraktığımız 5 yılda olduğu gibi bundan sonra da Körfez için el ele vererek çalışacağı”" dedi. 

24 Mayıs 2024 14:33
Başkan Söğüt: Körfez için ele ele vereceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırladı. Başkan Söğüt ilk olarak Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Musa Tunoğlu ve yönetim, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi ve Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik ve yönetimi ile bir araya geldi.

STK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Başkan Söğüt daha sonra da Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı ve yönetimi Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş Adamları Yardımlaşma Derneği Başkanı Haşmet Uçar ve Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yaşar Ateş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan ziyaretlerde konuşan Başkan Söğüt, “Körfez’de hizmet ve eserlerle dolu 5 yılı geride bıraktıktan sonra halkımız bizlere tekrar görev verdi. Önümüzdeki 5 yılda da sizlerle birlikte el ele vererek Körfez için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.