banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sokak köpeklerini uyutma adı altında öldürmek cinayettir

İzmit’in tanınmış isimlerinden Abdülkadir Ceylan Sarı, sokak köpeklerinin uyutulma adı altında öldürülmesinden bahsedilmesine sert sözlerle tepki gösterdi. 

24 Mayıs 2024 12:44
Sokak köpeklerini uyutma adı altında öldürmek cinayettir

Abdülkadir Ceylan Sarı şöyle konuştu: Sokak köpeklerinin uyutulmasından bahsediliyor. Uyutma dedikleri de öldürmek. Yaşananlar beni de çok rahatsız ediyor. 

Ne demek öldürmek? Allah’ın verdiği canı Allah alır. Siz kimsiniz ki can alıyorsunuz. Yasalara göre her belediyenin hayvan barınağı açması gerekiyor. Türkiye’de binlerce belediye bu kanuna uygun adım atmamış. 

Barınak yok, köpekleri toplayıp kısırlaştıran yok elbette çoğalırlar. Yapılması gereken barınak sayısını artırmak ve saldırgan köpekleri barınaklara almaktır. 

Kısırlaştırmaya da ağırlık verilirse üreyerek sayılarını artmasının önüne geçilir. Öldürmek vicdansızlıktır, cinayettir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.