banner449

banner454

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu sözümüz Erdoğan’a; öldürmeyeceksiniz 

İktidar partisinde yer alan isimler sokak hayvanlarından rahatsız olanların bile tepkisini çekecek bir uygulamadan bahsediyorlar. Uyutma adı altında öldürmek. Yıllar önce İsrail yetkililerini kastederek mitinglerde öldürmeyeceksin diye haykıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; böyle giderse hayvanları sevsin, ya da sevmesinler milyonlarca kişinin de öldürmeyeceksin diye haykırmaları kaçınılmaz görünüyor. 

22 Mayıs 2024 00:02
Bu sözümüz Erdoğan’a; öldürmeyeceksiniz 

Yok efendim Avrupa’da örnekleri varmış, sokak hayvanları uyutma adı altında öldürülüyormuş. Çinliler de köpek eti yerler, bunu da mı düşüneceksiniz? Bize ne Avrupa’dan bizim inancımızda hiç bir cana kıyılmaz, canı veren Allah’tır. 

Kendinize gelin kendinize! Üremelerini engellemek için kısırlaştırmak varken öldürmek için cani olmak lazımdır. Eğer iktidarda yer alan isimler akıllarını başlarına almazlarsa bu konu daha çok su kaldırır!

31 Mart seçimlerde İzmit’ten Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Mustafa Can aynı duruma tepki gösterdi ve öneride de bulundu:

İşte Mustafa Can’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği:

31 Mart seçimlerinde sokak köpekleri sorununu çözmek için çok kapsamlı ve yapılabilir olan bir proje açıklamıştım. 

Belediye başkanlığını kazanamadım. Bugün iktidar partisi sözcüsü Ömer Çelik Açıkladı Avrupa’daki örneklerini inceliyorlarmış.

Ya bir sefer halkınıza kendi insanınıza güvenin. Çok basit ve uygulama şansı olan bir proje geleyim anlatayım.

İlla Hans veya George mi olmak lazım değer görmek için? Ben barınaklardan değil, doğal yaşam alanları kurulmasından bahsediyorum. Siz uyutma derken öldürmekten bahsediyorsunuz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.