banner449

banner447

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te Takas Şenliği düzenlenecek

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla 24 Mayıs Cuma günü Takas Şenliği düzenleyecek. 

22 Mayıs 2024 02:28
İzmit'te Takas Şenliği düzenlenecek

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilir yaşam bilincini arttırmak üzere İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, Takas Şenliği düzenleyecek. ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikle atık üretimini azaltmak hedefleniyor. 

BELSA B BLOK ÖNÜNDE

Vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları yeni, temiz ya da hasarsız ikinci el eşyaları 24 Mayıs Cuma günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Belsa Plaza B Blok önünde kurulacak olan stantlara ulaştırabilecek. 

TEMİZ VE HASARSIZ EŞYALAR

Takas Şenliği’nde; kıyafet, çocuk-bebek eşyaları, ev tekstili, takı, aksesuar, çanta, kitap, kırtasiye, oyuncak, dekoratif obje, çiçek, müzik aletleri, spor-deniz-bisiklet malzeme ve ekipmanları vb. eşyaların takası yapılacak olup gıda, kozmetik, medikal, kişiye özel (tarak, biberon vs.) ve elektronik ürünlerin takası kabul edilmeyecek. Takas için getirilecek eşyaların temiz, yıkanmış, ütülenmiş ve hasarsız olması gerekiyor. İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılarak paylaşım kültürünü desteklemeye davet ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.